Over ons

Money Mentors Bewindvoering is een klein bewindvoeringskantoor, gevestigd in het kleine Brabantse Oud-Gastel. Bij ons staat de cliënt altijd centraal. Wij zijn vooral een sociale organisatie en helpen mensen omdat het nodig is. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en vinden het belangrijk dat mensen de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben en zich daar ook vertrouwd bij voelen. Wij zetten mensen in hun eigen kracht en helpen hun de regie (waar mogelijk) over de financiën weer terug te nemen. Dit doen wij door transparant te zijn, goed en duidelijk te communiceren en mensen zoveel mogelijk te betrekken bij het maken van een beslissing. Money Mentors Bewindvoering levert vakwerk en we houden mensen niet langer onder bewind dan nodig is.

Waarom kiezen voor Money Mentors Bewindvoering?

  • U heeft altijd één contactpersoon
  • Wij zijn makkelijk te bereiken; telefonisch, via WhatsApp en per mail
  • Wij werken niet met een telefonisch spreekuur
  • Wij proberen binnen 7 dagen een intakegesprek te plannen
  • Binnen 3 tot 6 maanden loopt de bewindvoering
  • U heeft altijd digitaal inzicht in uw dossier
  • Wij hebben korte lijnen met instanties en hulpverleners

Bewindvoerder

Thom Klein

Mijn naam is Thom Klein en ik ben naast bewindvoerder ook de eigenaar van het bedrijf ‘Money Mentors Bewindvoering.’ Nadat ik meerdere jaren als maatschappelijk werker bij hulpverleningsorganisaties als Surplus, GGZ WNB en Impegno heb gewerkt, vond ik het tijd om met een nieuwe uitdaging te starten. Ik droomde al lang over mijn eigen bedrijf en daarom heb ik in januari 2021 Money Mentors Bewindvoering opgericht. Bewindvoering, omdat ik tijdens mijn opleiding en in de werkpraktijk altijd een grote interesse had in financiële problemen van cliënten, met of zonder schulden. Ik zie het als een uitdaging om de financiële situatie van cliënten zo snel mogelijk te stabiliseren en schulden zo snel mogelijk op te lossen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat cliënten, indien ze daartoe in staat zijn, hun financiën zo snel mogelijk weer zelfstandig gaan regelen en betrokken blijven tijdens het traject bewindvoering. Het is daarbij belangrijk om goed met de cliënten en mogelijk ook hulpverleners te blijven communiceren. Aan de slag dus maar en heb je nog vragen, stel ze gerust!

Assistent bewindvoerder

Talia Nieuwenhuis-Zeer

Mijn naam is Talia en ik ben assistent bewindvoerder bij Money Mentors Bewindvoering. Daarnaast werk ik ook nog parttime als ambulant begeleider bij Impegno. Ik vind het geweldig om tijdens mijn werk mensen te helpen hun leven weer op de rails te krijgen. Na meerdere jaren aan het werk te zijn als begeleidster bij hulpverleningsinstanties als Impegno en Stichting Perspektief, ben ik sinds kort gestart bij Money Mentors Bewindvoering. Ik heb het altijd al interessant gevonden om cliënten te helpen bij hun administratie en financiën. Door mijn oog voor detail, lukt het mij goed om alles op een rijtje te zetten en duidelijke overzichten te maken. Als assistent bewindvoerder zal ik Thom ondersteunen bij administratieve werkzaamheden, maar zal ik ook regelmatig cliënten een luisterend oor bieden. Ik vind het belangrijk dat wij met z’n allen goed kunnen samenwerken!

Money Mentors Bewindvoering - Assistent Bewindvoerder